Компромат.Ru ® Форум

Читают с 1999 года

Весь сор в одной избе

Библиотека компромата

Виборче свавілля під знаком Коровченка або «підрахуй» по-Соколовськи

Автор: капарапапапа, опубликовано: 23.07.2019 в 18:14

Шалений бардак у 210 окрузі є чітким і послідовним продовженням виборчого «бєзпрєдєлу» у виконанні людей відомого у кримінальних колах кримського сепаратиста Сергія Коровченка.
Якщо й було очікування адекватного та об’єктивного проведення виборів у славнозвісному 210 окрузі, то воно швидко пішло у небуття. Люди падають від втоми, регулярно викликають «швидку» та проклинають день, коли погодилися працювати на цих виборах. Власне, приводом для початку трешу став попередній підрахунок голосів, який показав – сєпари не пройдуть. Їм (сєпарам) це не сподобалось. І тут почалося… Опис абсолютного беззаконня на ОВК варто почати з бюлетенів, які валяються, де доведеться – на сцені, в кабінеті, відкритому для доступу сторонніх осіб, і взагалі – будь-де, де заманеться голові ОВК Оксані Соколовській. Більше того, документи знаходяться навіть там, де нема взагалі жодного члена комісії. Важливо, що протоколи дільниць на яких більше голосів набирає Коровченко, Голова ОВК приймає радо, без жодних проблем чи уточнень - як гарячі пиріжки. Разом з тим, на дільницях де перемогу здобувають інші кандидати, вимагається перерахунок голосів а протоколи наражаються на стіну зі скарг та безпідставних зауважень.
Окрема тема – перерви засідань ОВК на 30 хв кілька годин або й взагалі – на всю ніч. Навіщо? Все просто – це очевидне затягування підрахунку голосів зі зрозумілою метою – сфальсифікувати результати волевиявлення людей. Засідання ОВК відбувається з системним порушенням кворуму, адже ніхто не контролює кількість присутніх членів комісії. Та навіть підрахунок бюлетенів з кількох дільниць відбувається одночасно! І це далеко не все: біля ОВК з ночі понеділка «випасається» неймовірна кількість «наших давніх друзів» - любителів писати замовні матеріали і кошмарити виборців та просто веселих хлопців призовного віку – «медіа-тітушок» зі «СтопКорупції». Тільки-но стало відомо про прийдешнє фіаско їхнього «пастуха», як під ОВК одразу почалися мітинги і заклики до перерахунку голосів.Також зафіксовано факти перешкоджання «СтопКором» у роботі ОВК і журналістів, які так чи інакше намагаються висвітлити систематичні порушення з боку голови комісії та деяких учасників виборчого процесу. Це важко уявити, але «СтопКор» навіть супроводжує членів ДВК, які доставляють виборчу документацію до ОВК! З якого це дива?
Парадоксально, але голова ОВК пані Соколовська ледь встигає приймати скарги від про-коровченковських «активістів», озвучених з голосу, а не поданих за певною процедурою. Якою є юридична сила таких скарг і чи взагалі вони відповідають чинному законодавству? Питання риторичне. До слова, ці скарги голова приймає без жодного узгодження чи навіть обговорення з членами комісії. Цікаво, чи не так?
Зрештою, працездатність пані Оксани в ці дні просто вражає - вона навіть встигає особисто й на власний розсуд обробляти документацію з більш ніж двох десятків дільниць і знову ж таки – робить це особисто.
Ми вкотре спостерігаємо ситуацію, коли все вирішують не ті, хто голосує, а ті хто рахує і підрахунок замовляє.

Комментарии (0) [Ответить]


Последние сообщения

Maintain a Professional Image Office Cleaning Services in Noida mridul2024 более 19 часов назад
Всё, как вна Украине Дисней Сидней более 6 дней назад
Свои личные интересы кое-кто ставит выше интересов страны Дисней Сидней более 6 дней назад
Как в Ломоносовском районе Петербурга администрация попалась на краже кабеля у минобороны. izoretz более недели назад
Швейцария заявила, что в 15-16 июня пройдет саммит мира Polnie21321 более недели назад
Посла Польши Кшиштофа Краевского встретили возмущенные смоляне с плакатами Polnie21321 более недели назад
Жители подконтрольных Киеву территорий передают РФ места дислокации ВСУ Polnie21321 более недели назад
Мэр Парижа: «Я хочу сказать российским и белорусским спортсменам, что им не рады в Париже» Polnie21321 более недели назад
Кирк Милхоан: «Наименьший риск заболевания COVID существует у тех, кто не привился» Polnie21321 более недели назад
Следы немецких фирм Knauf и WKB Systems замечены в Мариуполе Polnie21321 более недели назад
КМW ВНОВЬ НА СЛУЖБЕ НАЦИСТОВ Polnie21321 более недели назад
Маленькая трагедия в Большой Ижоре izoretz более 2-х недель назад
Переизбранию Байдена взялся помогать Обама ОченьМного более 2-х недель назад
4 апреля 1949 года было завершено формирование НАТО ОченьМного более 2-х недель назад
Иностранный агент попался на распространении детской порнографии Космос более 3-х недель назад
педо новости Артем новый более 4-х недель назад
Бывший сотрудник СБУ Евгений Паук засветился в охране вора в законе Тариэла Ониани MMA более месяца назад
Выборы Президента России ПавелМ. более месяца назад
Для директора ФБК плохие новости ФБКофф более месяца назад
Re: Опыты на младенцах. Зачем Пентагону нужна кровь из Мариуполя? жопа более месяца назад