Компромат.Ru ® Форум

Читают с 1999 года

Весь сор в одной избе

Библиотека компромата

Павлом Ткачуком зацікавилася генпрокуратура, він не платить податки!

Автор: 33 канал, опубликовано: 12.04.2019 в 10:02

Павло Ткачук створив на базі лікарні паразитуючий медзаклад, який не платить податки
Створений за бюджетні гроші приватний медичний центр Павла Ткачука став справжньою карою для Немирівської ЦРЛ. ТОВ «Медичиний центр святителя Луки», засновником та формальним керівником є коханка Павла ткачука Тетяна Вишневська мало того, що поза конкурсом, за корупційними схемами отримав територію комунального медичного закладу, так ще й сам головлікар Павло ткачук перевіз до свого центру якісну та нову апаратуру з ЦРЛ, зробив у приватному закладі ремонт за бюджетний кошт (залишаючи ЦРЛ без ремонту). А про персонал – окрема мова.
Всі ми давно звикли до того, що лікарі офіційно лише формально працюють у державних медичних установах. На половину ставки, на чверть. Основній кошти вони заробляють у приватних медичних закладах.
Але все ж є така річ – декларація доходів. І мусимо зауважити – жоден із лікарів, хто працює формально у ЦРЛ, а фактично – у приватному ТОВ святителя Луки Павла Ткачука, не сплачує податки. Тобто, богослухняне ТОВ «Медичний центр святителя Луки» - просто звичайне злочинне угрупування, яке вкрало ресурси у комунального медзакладу, та ще й не сплачує у бюджет податки!
КартиÐ... по запрÐ&... ткачуÐ... неми&#... лика&#...
Лікарем-травматологом у приватному медцентрі Павла Ткачука працює людина, якою пишається коханка головлікаря Тетяна Вишневська - Пилипенко Руслан Володимирович. Декларація його дружини, Оксани Пилипенко містить лише відомості, що її чоловік працює виключно у Немирівській ЦРЛ. А де ж «святителя Луки»? от незадача…
«У багатьох напрямках оперативного та консервативного лікування, в тому числі і дуже складного, працює також наша хірургічна служба, очолювана володарем всеукраїнської нагороди «Медична гордість нації» Юрієм Борисовичем Паламарем», - розповідає Тетяна Вишневська. Паламара Юрія Борисовича, проживаючого за адресою: вул.Леніна,221/14, у Немирові знають багато хто. Адже саме Паламар Юрій Борисович - член Партії регіонів і депутат від цієї сили у Немирівській міськраді минулого скликання.
Також Тетяна Вишневська відзначає високу кваліфікацію лікаря-хірурга Дмитра Григоровича Сенченка, який також працює у ТОВ «святителя Луки». Але якщо відкрити декларацію депутата Немирівської райради, то побачимо, що хірург Немирівської ЦРЛ Дмитро Сенченко, депутат від політичної партії "Українське об`єднання патріотів -Укроп» - простий пенсіонер. І окрім пенсії зарплату він отримує у ЦРЛ і … аж дві тисячі в місяць від «святителя Луки», Павла Ткачука.
Також зовсім небезкоштовно працюють у ТОВ «святителя Луки» і лікар-невролог Анна Василівна Жмуд, лікар-терапевт Тетяна Іванівна Константінова, лікарі-анестезіологи Олена Анатолівна Соломон та Тетяна Валеріївна Клименко. Але у деклараціях та у звітах податкової цього ви не помітите. Адже ледь не всі працівники «святителя Луки» працюють як волонтери і живуть, харчуючись святим духом, живучи посеред вулиці та не маючи автівок та інших благ.
А ви хотіли хіба іншого від Павла Ткачука, який цинічно бреше у своїй декларації про відсутність житла навіть у немирові, а у суді заявляє, що живе з донькою по Суворова. Від Павла Ткачука, у якого готівкові кошти збільшились на суму у кілька разів більшу, ніж його річна зарплата.
А його коханка, Тетяна Вишневська, продовжує цинічно брехати: «В нашому медичному Центрі (переважно по п’ятницях і суботах) проводиться педіатричний прийом за попереднім записом доцентом кафедри педіатрії №2 Вінницького медуніверситету, кандидатом медичних наук Галиною Іванівною Мантак». І Галина Іванівна, світили вінницької медицини, також безкоштовно приймає, правда, Тетяно? Але чомусь в декларації – ані слова!
Варто розповісти і про політичну нерозбірливість Павла Ткачука. Сам він був то в «партії регіонів», то у радикалів Ляшка, а у 2019 році перебіг до Самопомочі, де приймав нардепів від цієї сили і всіляко їх задовольняв, про що досі розповідають у Немирові.
Також пригадаємо склад Немирівської міськрада-2010, людей, які привели на посаду Павла Ткачука та давали йому кошти: Божко Василь Борисович, член Партії регіонів, Немирів ЦРЛ, лікар-стоматолог; Ковалевська Галина Миколаївна, член Партії регіонів, Немирів ЦРЛ, лікар; Паламар Юрій Борисович, член Партії регіонів, Немирів ЦРЛ, зав лікарняним відділенням; Гоцуляк Едуард Федорович, член Соціалістичної партії України, Немирівська ЦРЛ, лікар; Юрець Сергій Єлісеєвич, соцпартія, позапартійний, Немирів ЦРЛ, заступник головного лікаря.
Як бачимо – чудові вчителі та покровителі. Всі регіонали та соціалісти Мороза. І Павло Ткачук вірно йде цим шляхом!
ПРАЦІВНИКИ ЛІКАРІНІ (176 підписів)

Комментарии (0) [Ответить]


Последние сообщения

Всё, как вна Украине Дисней Сидней более суток назад
Свои личные интересы кое-кто ставит выше интересов страны Дисней Сидней более суток назад
Как в Ломоносовском районе Петербурга администрация попалась на краже кабеля у минобороны. izoretz более 5 дней назад
Швейцария заявила, что в 15-16 июня пройдет саммит мира Polnie21321 более недели назад
Посла Польши Кшиштофа Краевского встретили возмущенные смоляне с плакатами Polnie21321 более недели назад
Жители подконтрольных Киеву территорий передают РФ места дислокации ВСУ Polnie21321 более недели назад
Мэр Парижа: «Я хочу сказать российским и белорусским спортсменам, что им не рады в Париже» Polnie21321 более недели назад
Кирк Милхоан: «Наименьший риск заболевания COVID существует у тех, кто не привился» Polnie21321 более недели назад
Следы немецких фирм Knauf и WKB Systems замечены в Мариуполе Polnie21321 более недели назад
КМW ВНОВЬ НА СЛУЖБЕ НАЦИСТОВ Polnie21321 более недели назад
Маленькая трагедия в Большой Ижоре izoretz более недели назад
Переизбранию Байдена взялся помогать Обама ОченьМного более 2-х недель назад
4 апреля 1949 года было завершено формирование НАТО ОченьМного более 2-х недель назад
Иностранный агент попался на распространении детской порнографии Космос более 2-х недель назад
педо новости Артем новый более 3-х недель назад
Бывший сотрудник СБУ Евгений Паук засветился в охране вора в законе Тариэла Ониани MMA более 3-х недель назад
Выборы Президента России ПавелМ. более месяца назад
Для директора ФБК плохие новости ФБКофф более месяца назад
Re: Опыты на младенцах. Зачем Пентагону нужна кровь из Мариуполя? жопа более месяца назад
Литва продолжает гонения на русскоязычных ОченьМногоВсего более месяца назад