Компромат.Ru ® Форум

Читают с 1999 года

Весь сор в одной избе

Библиотека компромата

«Людина-фейк» Костянтин Бедовой: Криміналітет готується в чергове «проривати» кордон для Міхо

Автор: Иван Ермак 333, опубликовано: 17.03.2019 в 18:58

Днями колишній глава Одеської області та екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що збирається повернутися в Україну на наступний день після виборів Президента. Ця заява викликала в українців багато посмішок, оскільки наступний після волевиявлення день – 1 квітня, тобто День сміху. Та й Митна служба добряче посміялась над цією заявою, нагадуючи, що в Саакашвілі не тільки не має українського громадянства, в’їзд йому в Україну заборонений до 2021 року. А найближчі його колись соратники, нинішні кандидати в Президенти – Тимошенко, Наливайченко та Дерев’янко повністю проігнорували сенсацію від Міхо. Але ми знайшли таки того, хто може «допомогти» Саакашвілі вчергове «прорвати» державний кордон. Це така собі «людина-фейк» Костянтин Бєдовой.
«Фейком» його називають через численну кількість «корочок», якими він хизується: член спілки адвокатів, член журналістської спілки, почесний президент неіснуючої європейської місії, член Об’єднання ветеранів розвідки України, член Київської обласної організації Федерації боксу України і багато чого іншого. Для того, хто не з чуток знає про кримінальну Україну 90-х, він може називатися «Костя Калоша» або ж «Костя Борода». А для тих, хто розуміється у сучасному політичному житті, Бєдовой – керівник київського обласного осередку партії Валентина Наливайченка «Справедливість». Одним словом людина, яка нафантазувала собі таку біографію, що жоден голлівудський сценарист би не вигадав.
Ми звернули увагу на Костянтина Бєдового з декількох причин: по-перше, він один з тих, хто допомагав Саакашвілі у 2017 році проривати польсько-український кордон і про це власноруч повідомив столичну поліцію. А по-друге, напередодні виборів на прикладі Бєдового можна яскраво показати всю гниль з нотками комізму деяких політичних діячів.
Про кримінальне минуле Бєдового написано настільки багато, що й перелічувати не варто. «Він був активним учасником бандитських тусовок. Бєдовой, до слова, особливо це не приховував – на його сторінках у соцмережах були помічені старі фотознімки, де він в компанії відомих в минулому кримінальних авторитетів Києва…. В певний період своєї біографії Костя-Калоша встиг пожити в Ізраїлі, де отримав громадянство… Більш того, в окремих колах циркулює інформація, що Бєдовий втік в Ізраїль неспроста – працюючи в розквіт 90-х ланковим контролером злочинного угруповання «Рибки» (Віктор Рибалко – був застрелений в 2005 році) і збирачем данини на базарах Києва, Костя-Калоша, або більш відомий як Костя-Борода зник з «общаком» на тривалий час», – пише видання «Антикор».
Про політичне життя Бєдового розповідати куди цікавіше. Нинішній близький соратник Валентина Наливайченка – адже людині з вулиці точно не довірять очолювати осередок партії у Київській області – був помічником народного депутата від Партії регіонів Валерія Бондика у 6 скликанні Верховної Ради. Того самого персонажа, який був яскравим представником «донецького клану», який окрім депутатства був членом ЦВК при Ківалові та заступником Олександра Лавриновича у Мін’юсті часів Януковича.
Дочка Бєдового Олена зараз одночасно є помічницею діючого депутата від Радикальної партії Сергія Скуратовського та активною функціонеркою партії Валентина Наливайченка «Справедливість».
При цьому бізнес Костянтин Бєдовой воліє вести з достатньо знаковими «регіоналами». Так, за даними онлайн-пошукової системи YouControl Бєдовой був співзасновником сумнозвісного нічного клубу «Заїр» в Ірпені разом з екс-керівником обласного осередку Партії регіонів, а згодом і виконуючим обов’язки Ірпеня Ігорем Борзило.
За даними «Цензор.нет», Ігор Борзило з’явився на посаді першого заступника мера Ірпеня «… за допомогою бритоголових молодиків спортивної статури». Господар популярного в бурхливі 2000-ті ірпінського клубу «Заїр» починав свою діяльність з торгівлі металом. Політична стезя Борзило почалася в 2010-х зі знайомства з одіозним віце-прем’єром Юрієм Бойком на тлі гри в хокей і футбол, а також з сином колишнього губернатора Київської області Анатолія Присяжнюка Олександром (сусіди по дачі у Вишгородському районі)».
Окрім того Бєдовой разом з Ігорем Борзило значився серед засновників ТОВ «Укрресторансервіс». У ЗМІ пишуть, що їхній бізнес – це ресторан «Краків» на виїзді з Києва. До речі, на міжнародній платформі Tripadvisor вкрай негативні відгуки про заклад: «При таких же ценах, как в центре Киева, качество еды отвратительное», «Очень неприятный опыт. Пища не была свежей», «Заехали как-то поужинать, заказали из меню рыбные блюда и морепродукты, салаты и десерты. Итог: видимо что-то было не свежее, притравились оба, не сильно, но желание повторить визит уже отсутствует», – пишуть відвідувачі.
Окрім «регіоналів» Костянтин Бєдовой дуже плідно співпрацює з юристом Леонідом Сіваковим. Сіваков не просто юрист, він співзасновник вкрай одіозного угрупування «Батальйонне братство».
Нагадаємо, в лютому 2015 року група молодчиків організувала провокаційну акцію під Адміністрацією Президента. Особливо детально «штурм» висвітлювали російські ЗМІ. Згодом тодішній глава СБУ, а нині очільник партії, в яку входить Бєдовой, Валентин Наливайченко рапортував про те, що спецслужбою затримані офіцер Генерального штабу Збройних сил та терорист «Донецької народної республіки», які 3 лютого під будівлею Адміністрації президента організували акцію протесту так званих представників добровольчих батальйонів. «Нами затримано й арештовано організаторів вчорашніх спроб провокацій в центрі Києва, які відбувалися біля Адміністрації президента»,- сказав Наливайченко. 12 лютого Печерський райсуд столиці обрав лідеру «Всеукраїнського батальйонного братства» В’ячеславу Фурсі міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
Фурса відомий тим, що разом зі спільниками охороняв будинок колишнього міністра екології Едуарда Ставицького у Вишгородському районі. Крім того, журналісти стверджували, що Фурса і його бійці займалися «сортуванням» цінностей в «Межигір’ї». «На пам’ять про це у Фурси залишився легендарний «золотий батон» Януковича», – писав відомий журналіст Володимир Бойко.
І от тут цікаво, у 2015 році Наливайченко радо повідомляв про затримання проросійських провокаторів, а зараз його ж регіональний осередок очолює людина, яка була партнером одного із засновників організації цих провокаторів. Така політична нерозбірливість може означати щонайменше некомпетентність Наливайченка. І в той же час «політичну проституцію» Костянтина Бєдового.
Окрім політичної діяльності та «кримінального душка», Бєдовой встиг засвітитися у веденні небезпечного для людей бізнесу. У травні 2015 року вийшов телевізійний сюжет про те, що в житловому будинку у Солом’янському районі столиці ведеться небезпечне виробництво. Жителі будинку жалілися на неприємний запах та на страшенний пил. Згодом з’ясувалось, що у стоматологічній клініці, яка розташовується не першому поверсі, ведеться незаконне виробництво. Бєдовой особисто намагався перешкоджати журналістам знімати у його клініці, а потім і зовсім назвав їх «продажними».
До речі, за сюжет про стоматологічний бізнес Бєдовой погрожував журналістам та навіть пообіцяв їх «перестріляти».
Зараз Костянтин Бєдовой окрім агітації за кандидата у Президенти Валентина Наливайченка активно зайнявся блогерством. Він активно коментує політичні події в Україні, розповідає про численні зв’язки в тому числі у США, а також всіляко намагається піарити свою персону.
Чому ми вирішили, що він може стати в нагоді при поверненні Саакашвілі? Справа в тім, що майже всі колишні друзі екс-президента Грузії від нього відмежувались. Після його пробіжок по дахам у центрі Києва, коли він осоромився на весь світ, навряд чи хтось з політичних мастодонтів захоче висловлювати йому підтримку. А от для «людини-фейка», ким є Костянтин Бєдовой, Саакашвілі може виявитися гарним шансом: і в телевізор можна разом попасти, і проривати кордони, і навіть розповідати про численні заслуги, які втім з часом виявляються просто вигадкою.
ИСТОЧНИК: pravda.rv.ua/novosti/item/2810...

Комментарии (0) [Ответить]


Последние сообщения

ООО «Транслайн» вновь калечит людей! Лоцман более 11 часов назад
Maintain a Professional Image Office Cleaning Services in Noida mridul2024 более суток назад
Всё, как вна Украине Дисней Сидней более недели назад
Свои личные интересы кое-кто ставит выше интересов страны Дисней Сидней более недели назад
Как в Ломоносовском районе Петербурга администрация попалась на краже кабеля у минобороны. izoretz более недели назад
Швейцария заявила, что в 15-16 июня пройдет саммит мира Polnie21321 более недели назад
Посла Польши Кшиштофа Краевского встретили возмущенные смоляне с плакатами Polnie21321 более недели назад
Жители подконтрольных Киеву территорий передают РФ места дислокации ВСУ Polnie21321 более недели назад
Мэр Парижа: «Я хочу сказать российским и белорусским спортсменам, что им не рады в Париже» Polnie21321 более недели назад
Кирк Милхоан: «Наименьший риск заболевания COVID существует у тех, кто не привился» Polnie21321 более недели назад
Следы немецких фирм Knauf и WKB Systems замечены в Мариуполе Polnie21321 более недели назад
КМW ВНОВЬ НА СЛУЖБЕ НАЦИСТОВ Polnie21321 более недели назад
Маленькая трагедия в Большой Ижоре izoretz более 2-х недель назад
Переизбранию Байдена взялся помогать Обама ОченьМного более 2-х недель назад
4 апреля 1949 года было завершено формирование НАТО ОченьМного более 2-х недель назад
Иностранный агент попался на распространении детской порнографии Космос более 3-х недель назад
педо новости Артем новый более месяца назад
Бывший сотрудник СБУ Евгений Паук засветился в охране вора в законе Тариэла Ониани MMA более месяца назад
Выборы Президента России ПавелМ. более месяца назад
Для директора ФБК плохие новости ФБКофф более месяца назад