Компромат.Ru ® Форум

Читают с 1999 года

Весь сор в одной избе

Библиотека компромата

про вибори

Автор: Мастак, опубликовано: 09.03.2006 в 12:50

Про футбол, політику і договірні матчі.
Іван Мастак
Які тільки варіанти коаліцій за підсумками парламентських виборів в Україні не тиражувалися у засобах масової інформації. Склалося враження, що не лише кожний український політик, але й кожний журналіст «достовірно» знає, що буде в Україні після 26 березня. Правильно говорять, що практично всі чоловіки є «знавцями» у політиці, жінках і футболі.
Не готовий сьогодні говорити про всіх чоловіків, але є щонайменше два широко відомих поціновувачі футболу, які останнім часом не проти «показати себе в політиці». Ви, напевно, здогадалися про кого піде мова. Правильно, про Р.Абрамовича і Р.Ахметова. У них співпадають не лише хобі, ініціали, але й наміри та готовність «показати свою кращу гру» в Україні.
На превеликий жаль мені так і не вдалося відшукати інформацію про цих двох персон як знавців жіноцтва. Проте у мене немає сумнівів щодо їхньої готовності «зіграти договірний матч» на українському пост виборчому полі, розігравши у такий спосіб приз – декілька ключових українських підприємств стратегічного значення.
Нещодавно ми були свідками прелюдії цього договірного матчу, а саме футбольного турніру на приз Першого каналу Росії, який відбувся в Ізраїлі, і де Р.Абрамович, який фінансував цей турнір, щедро «поділився» із Р.Ахметовим головним призом– команда «Шахтар» заволоділа 500 тис. доларами США. Дехто із прискіпливих журналістів схильний вважати це як перший крок до налагодження спільної гри вже в Україні після виборів, де вже Р.Абрамович сподівається виграти головний приз і заволодіти, щонайменше рядом металургійних підприємств, компанії стільникового зв‘язку «Лайф». Але найбільше його цікавить Нікопольський завод феросплавів, напевно навіть більше ніж виграти цьогорічну Лігу чемпіонів (як відомо, команда Р.Абрамовича «Челсі» програла перший матч іспанській «Барселоні»). Ці хлопці, вже навіть не звертають увагу на те, що в «українській лізі політиків» також є любителі футболу, які готові поборотися за цей приз, у тому числі й за власним сценарієм ходу матчу.
Про готовність «головного тренера» Партії регіонів Р.Ахметова до проведення такого договірного матчу свідчать його нещодавні зустрічі з відомим «батьком усіх чукчів» Р.Абрамовичем у тому ж Ізраїлі та в Парижі, де вони продовж кількагодинних розмов та у відповідній обстановці (чи то попиваючи, чи то покурюючи) обговорили умови, строки, і правила проведення такого матчу.
Не знаю, чи говорили вони про жінок. Напевно, говорили. Але те, що вони, як усі чоловіки, говорили про політику не викликає сумніву. Це ж страшно цікаво для них обох – Р.Ахметову як «головному тренеру» Партії регіонів, а Р.Абрамовичу – як «тренеру-селекціонеру» для збірної Кремля, яка дуже хоче «обіграти» Україну на її полі, навіть, якщо для цього треба провести договірні матчі.
Невже Р.Ахметов сподівається, що після цього його з Москви призначать «головним тренером уряду України». Мріяти можна, але навряд чи таке призначення можливе. Тим більше, що «головний тренер Росії» В.Путін вкрай незадоволений консультаціями Р.Ахметова та його команди з керівниками інших українських команд, які виступають за чесні правила проведення ігор як в українському футболі, так і в українській політиці. Чи може «головний тренер» Партії регіонів уже грає під керівництвом «головного тренера Росії». Тоді йому краще зробити те, що зробив І.Бакай. Зрештою, це було б чесніше і для футболу, і для політики.

Комментарии (0) [Ответить]


Последние сообщения

педо новости Артем новый более суток назад
Re: Литва продолжает гонения на русскоязычных iaescortsmap более 2-х дней назад
Бывший сотрудник СБУ Евгений Паук засветился в охране вора в законе Тариэла Ониани MMA более 5 дней назад
Выборы Президента России ПавелМ. более недели назад
Для директора ФБК плохие новости ФБКофф более 2-х недель назад
Re: Опыты на младенцах. Зачем Пентагону нужна кровь из Мариуполя? жопа более 2-х недель назад
Литва продолжает гонения на русскоязычных ОченьМногоВсего более 2-х недель назад
В России прошел Всемирный Фестиваль Молодёжи ОченьМногоВсего более 2-х недель назад
Российский олигарх Станислав Кондрашов пытается скрыть свои преступления Вася Рождество более 2-х недель назад
Чиновник Игорь Петеримов открыл бизнес ? Василий Плохов более 3-х недель назад
Интересная, на мой взгляд статья... мое имя Максим более 3-х недель назад
В Москве перед британским посольством действует пункт сбора гум.помощи для CВО ОченьМногоВсего более 3-х недель назад
«Киберармия» атакует Россию. Отбиваемся ОченьМногоВсего более 3-х недель назад
Re: ПРИМОРСКИЙ КРИМИНАЛЬНЫЙ СПРУТ KIORIO более 3-х недель назад
Евгений Олегович Нифантьев — мошенник из «Неофарм» и «Столички» Вася Рождество более 4-х недель назад
Латвия на грани техногенной экологической катастрофы Гражина более 4-х недель назад
Опыты на младенцах. Зачем Пентагону нужна кровь из Мариуполя? Новалист более месяца назад
Зеленский планировал убить Макрона?? Новалист более месяца назад
Re: Рассказова М.В. следователь с минимальной взяткой Мерседес Иван Голунов против более месяца назад
Рассказова М.В. следователь с минимальной взяткой от Мерседес Иван Голунов против более месяца назад