Компромат.Ru ® Форум

Читают с 1999 года

Весь сор в одной избе

Библиотека компромата

Антімоспатріархат

Автор: Бандеровец, опубликовано: 30.10.2005 в 22:43

На превеликий жаль і досі деяка частина українського суспільства, яка вважає себе патріотами України і насправді є національно свідомими українцями та християнами, виявляють прихильність до Московського патріархату. Це відбувається з різних причин: за традицією, через недолугість місцевих українських священиків, а найбільше – з власної історичної, політичної та духовної сліпоти. Можливо українці з УПЦ(МП) не обізнані з тією негативною роллю Московської церкви, яку вона відігравала щодо України та християнства від часів Київської Русі і по сьогодення. Наведу лише декілька фактів: нищення церков і християнських святинь під час захоплення Києва московсько-суздальським військом; знищення святинь, літописів, розграбування Києво-Печерської лаври за Петра І-го; вилучення священних книг і заборона традиційного українського обряду богослужіння згідно Ємського указу; підтримка та співпраця з антихристовим комуністичним режимом. Хтось скаже: «то все в минулому, то були вимушені кроки під тиском вимог часу, обставин, влади, а нині Московська церква праведна та божа».
То хай той захисник гляне на репортажі з Києва від 15-го жовтня! В одній лаві: сатаністи-комуністи і московські попи, червоні прапори, під якими йшли і йдуть на бій проти Бога антихристи та церковні хоругви Московського патріархату.
Я не ставлю за мету переконати в чомусь тих, хто йде до церкви через моду, за традицією чи для створення суспільного іміджу – таким байдуже де йти: до християнського храму чи до синагоги, до єговістів чи до інших збіговиськ нетрадиційної орієнтації.
Я хочу, щоб кожен, хто щиро вірує в Бога, хто вважає себе християнином, замислився над наступними питаннями, а відповіді на них звірив зі Святим Письмом та зробив висновки як християнин і українець.
– Чи може щось поєднати Христа і Антихриста, чи можуть вони спільно йти до однієї мети ?
– Чи може Бог допомагати Сатані в здійсненні його задумів і чи буде Сатана допомагати Богу ?
– Як ставиться Бог і Церква до нерозкаяних грішників та тих, хто йде на співпрацю з Дияволом ?
Відповідь на всі ці питання є визначальною для розуміння суті московського православ’я та його ролі в сучасній Україні.
Комуністи від початків свого існування оголосили себе ворогами Бога і проводили тотальну війну на винищення, як фізичне так і духовне, проти віруючих і Церкви (в тому числі і Московської). Мабуть забули «істінно православниє» про сотні тисяч знищених комуною віруючих, про священиків (від приходських до єпископів) яких червона сволота закатовувала найжахливішими засобами (відрізали все що можна відрізати, виколювали очі, палили живцем тощо), про зруйновані, сплюндровані та пограбовані церкви. То хто ж такі комуністи, кому служать? Відповідь одна – це є слуги Сатани, котрі реалізують на Землі його плани. Хтось може скаже, що тепер комуняки інші. А чи хто чув щоб вони визнали свої злочини та покаялися? Ні, нинішні послідовники Леніна-Сталіна так само йдуть за Антихристом.
Тож скажіть, православні, чи може Церква Христова єднатися з Сатаною, чи місце іконам, священикам та віруючим під червоними прапорами? Для тих хто вірує, відповідь однозначна – «НІ»! Але для Московського патріархату, (створеного Сталіним в 1943-му році) питання віри стоять на останньому місці (якщо взагалі вони про віру дбають), а благо Московської імперії – понад усе. Для блага імперії москальські попи завжди йшли на спілку з Антихристом і якщо раніше під рясою проглядали погони НКВС, то нині – відзнаки ФСБ. 15-го жовтня цього року московська церква в чергове яскраво висвітлила свою нехристиянську суть, продемонструвавши єдність з ворогами Бога. А враховуючи велику кількість кацапських триколорів та штандартів з півнем – мутантом, навіть дурень може зрозуміти, що єднає сатаністів, московську церкву та російських імперіалістів – ненависть до України.

Комментарии (2) , последний более 18 лет назад [Ответить]


Ну и зачем этот пост?

Автор: А.Снегов , опубликовано: 31.10.2005 в 05:51

Будя врать то о ненависти русских к Украине, потому как русские отличают своих братьев на многострадальной Украине от вас, блакитно-коричневых.
Врезали вам, фашистам, недавно на Крещатике красные как следует и еще не раз врежут пока совсем не уничтожат.

Комментарии (0) [Ответить]

Re: Бандеровец? Это к П.Судоплатову...

Автор: Франциск Скарына , опубликовано: 31.10.2005 в 23:59

> На превеликий жаль і досі деяка частина українського суспільства, яка вважає себе патріотами України і насправді є національно свідомими українцями та християнами, виявляють прихильність до Московського патріархату. Це відбувається з різних причин: за традицією, через недолугість місцевих українських священиків, а найбільше – з власної історичної, політичної та духовної сліпоти. Можливо українці з УПЦ(МП) не обізнані з тією негативною роллю Московської церкви, яку вона відігравала щодо України та християнства від часів Київської Русі і по сьогодення. Наведу лише декілька фактів: нищення церков і християнських святинь під час захоплення Києва московсько-суздальським військом; знищення святинь, літописів, розграбування Києво-Печерської лаври за Петра І-го; вилучення священних книг і заборона традиційного українського обряду богослужіння згідно Ємського указу; підтримка та співпраця з антихристовим комуністичним режимом. Хтось скаже: «то все в минулому, то були вимушені кроки під тиском вимог часу, обставин, влади, а нині Московська церква праведна та божа».
> То хай той захисник гляне на репортажі з Києва від 15-го жовтня! В одній лаві: сатаністи-комуністи і московські попи, червоні прапори, під якими йшли і йдуть на бій проти Бога антихристи та церковні хоругви Московського патріархату.
> Я не ставлю за мету переконати в чомусь тих, хто йде до церкви через моду, за традицією чи для створення суспільного іміджу – таким байдуже де йти: до християнського храму чи до синагоги, до єговістів чи до інших збіговиськ нетрадиційної орієнтації.
> Я хочу, щоб кожен, хто щиро вірує в Бога, хто вважає себе християнином, замислився над наступними питаннями, а відповіді на них звірив зі Святим Письмом та зробив висновки як християнин і українець.
> – Чи може щось поєднати Христа і Антихриста, чи можуть вони спільно йти до однієї мети ?
> – Чи може Бог допомагати Сатані в здійсненні його задумів і чи буде Сатана допомагати Богу ?
> – Як ставиться Бог і Церква до нерозкаяних грішників та тих, хто йде на співпрацю з Дияволом ?
> Відповідь на всі ці питання є визначальною для розуміння суті московського православ’я та його ролі в сучасній Україні.
> Комуністи від початків свого існування оголосили себе ворогами Бога і проводили тотальну війну на винищення, як фізичне так і духовне, проти віруючих і Церкви (в тому числі і Московської). Мабуть забули «істінно православниє» про сотні тисяч знищених комуною віруючих, про священиків (від приходських до єпископів) яких червона сволота закатовувала найжахливішими засобами (відрізали все що можна відрізати, виколювали очі, палили живцем тощо), про зруйновані, сплюндровані та пограбовані церкви. То хто ж такі комуністи, кому служать? Відповідь одна – це є слуги Сатани, котрі реалізують на Землі його плани. Хтось може скаже, що тепер комуняки інші. А чи хто чув щоб вони визнали свої злочини та покаялися? Ні, нинішні послідовники Леніна-Сталіна так само йдуть за Антихристом.
> Тож скажіть, православні, чи може Церква Христова єднатися з Сатаною, чи місце іконам, священикам та віруючим під червоними прапорами? Для тих хто вірує, відповідь однозначна – «НІ»! Але для Московського патріархату, (створеного Сталіним в 1943-му році) питання віри стоять на останньому місці (якщо взагалі вони про віру дбають), а благо Московської імперії – понад усе. Для блага імперії москальські попи завжди йшли на спілку з Антихристом і якщо раніше під рясою проглядали погони НКВС, то нині – відзнаки ФСБ. 15-го жовтня цього року московська церква в чергове яскраво висвітлила свою нехристиянську суть, продемонструвавши єдність з ворогами Бога. А враховуючи велику кількість кацапських триколорів та штандартів з півнем – мутантом, навіть дурень може зрозуміти, що єднає сатаністів, московську церкву та російських імперіалістів – ненависть до України.

Комментарии (0) [Ответить]

Последние сообщения

Всё, как вна Украине Дисней Сидней более суток назад
Свои личные интересы кое-кто ставит выше интересов страны Дисней Сидней более суток назад
Как в Ломоносовском районе Петербурга администрация попалась на краже кабеля у минобороны. izoretz более 6 дней назад
Швейцария заявила, что в 15-16 июня пройдет саммит мира Polnie21321 более недели назад
Посла Польши Кшиштофа Краевского встретили возмущенные смоляне с плакатами Polnie21321 более недели назад
Жители подконтрольных Киеву территорий передают РФ места дислокации ВСУ Polnie21321 более недели назад
Мэр Парижа: «Я хочу сказать российским и белорусским спортсменам, что им не рады в Париже» Polnie21321 более недели назад
Кирк Милхоан: «Наименьший риск заболевания COVID существует у тех, кто не привился» Polnie21321 более недели назад
Следы немецких фирм Knauf и WKB Systems замечены в Мариуполе Polnie21321 более недели назад
КМW ВНОВЬ НА СЛУЖБЕ НАЦИСТОВ Polnie21321 более недели назад
Маленькая трагедия в Большой Ижоре izoretz более недели назад
Переизбранию Байдена взялся помогать Обама ОченьМного более 2-х недель назад
4 апреля 1949 года было завершено формирование НАТО ОченьМного более 2-х недель назад
Иностранный агент попался на распространении детской порнографии Космос более 3-х недель назад
педо новости Артем новый более 3-х недель назад
Бывший сотрудник СБУ Евгений Паук засветился в охране вора в законе Тариэла Ониани MMA более 3-х недель назад
Выборы Президента России ПавелМ. более месяца назад
Для директора ФБК плохие новости ФБКофф более месяца назад
Re: Опыты на младенцах. Зачем Пентагону нужна кровь из Мариуполя? жопа более месяца назад
Литва продолжает гонения на русскоязычных ОченьМногоВсего более месяца назад